Megyéről megyére

2022. 08. 13.
09:30

Játék

Játékra hívjuk az ország kutyásait, de méginkább azokat, akik szívesen ismernék meg hazánk szép tájait, látványosságait illetve örömmel jönnénk el velünk kirándulni, alkalomadtán túrázni egy egy megyébe.

A játékban való részvétel feltétele a megyéről-megyére tábla beszerzése, mely megszerezhető az aktuális kalandtúráinkon. Mi pedig az élmény mellé adjuk át azt az aktuális megyét, amelyikben éppen látogatást teszünk. A 19 alkalom után a puzzle térkép teljessé válik és kalandjainkról örök emlék marad, amikor csak a térképre tekintesz.
A térkép átvehető személyesen a kalandtúráinkon illetve előrendelés e-mailben a hello@sportolj6labon.hu címen lehet.

Ha nem tudsz eljönni egy megyei túrára, pánikra semmi ok, tarts velünk legközelebb. :)
mennyiben az azonos megye új időpontja sem felel meg, akkor a hiányzó megye utólag megváltható, melynek részleteiről érdeklődj személyesen kalandtúráinkon. A játék abszolút győztese, akinek elsőként válik teljessé a térkép és ezzel párhuzamosan a legtöbb kilométert gyűjti össze a megyei kalandtúráink során. A nyeremény pedig egy PLATINUM Natural, egy S6L és egy VizslaKalandor ajándékcsomagok boldog tulajdonosa lehet.
Játékszabály:
- Az előre meghirdetett kalandtúrán az aktuális túra/kirándulás km távjait automatikusan számoljuk illetve a játék végén összegzésre kerül.
- Az utólag megváltott egyes megyékhez természetesen nem társul km, azaz a megtett táv 0 km lesz.
- Egy megye második (pót) látogatása nem feltétlen ugyan arra az útvonalra és/vagy távra korlátozódik, így a km csakis másodlagos tényezőnek számít abban az esetben, ha egyszerre kettő vagy több térkép válik teljessé.
- A Vizsla Vakáció (weekend) alkalmával amennyiben több megyét látogatunk, akkor a szombatra tervezett megye lesz a mérvadó, így azok is csatlakozhatnak hozzánk, akik egyébként nem résztvevői a weekendnek.
- A nyertes kihirdetésével és az ajándék átvétel/átadásával a játék természetesen nem zárul le, folytatódik annak ellenére, hogy a nyeremény gazdára lelt.
- A játékszabály változtatásának jogát fentartjuk.

Ha felkeltettük érdeklődésed, várjuk jelentkezésed :)

Lépten - nyomon együtt!

 

Találkozó ideje:

2022. augusztus 13. 9:30 óra.
Gyülekező : 9.00 h
Indulás 9.30 h
A táv: Túra: 17.5 km sz.k. 656 m sz.e. 7500 m 4****
B táv: Túra:  8,2 km sz.k. 335 m sz.e. 4000 m 4****
Erőnlét : Rendszeres túrázók előnyben, de a terep nem nehéz!

Találkozó : Mátrafüred, Parádi u. (parkoló)