Kiskunság Instant Trail 10K|14K|25K|50K|85K

Egyre népszerűbbek az INSTANT túrák, futások, melyeket meghatározott útvonalakon, ellenőrzőpontokat érintve szintidőn belül kell teljesíteni. Akkor indulhatsz útnak, amikor csak szeretnél, nem kell heteket, hónapokat várnod (az érvényes törvények és korlátozások betartásával).

Unod már a megszokott és jól ismert túraútvonalakat, új kihívásra, madárcsicsergős erdőre, vagy családi programra vágysz?
Sportolj, eddz olyan vidéken, ahol nem kell sok emberre számítanod, ráadásul a látványosságok mellett elrejtett geoládák is várnak rád és gazdagodhatsz egy klassz új, teljesítésnek és távnak megfelelő egyedi éremmel is.

   

 

 

Résztvevőink így vélekednek útvonalainkról.

 

 

"December 31-én dupláztunk egyet Flokival. Szeretjük a Kiskunságot, olyan kis selejt. Erre se lejt, arra se lejt... A teljes, totális nyugalom ami ott található. Eszményi 39km volt, bár egy csöppet beárnyékolta, hogy az elején (mint utólag kiderült) eltörtem az egyik lábujjam. Tanulság: fű alatt gubbasztó fatuskó nem barát és törött lábujjal is le lehet futni (persze, csak ha van egy kutya aki vonszol) :D "

T. Imre és Floki (25+14 km futó)
2021. december 31.

"Az őszi 85 km-es táv után most jött el az ideje annak, hogy az 50 km-es futáson is elinduljak. Az ember lassan megszokja, majd megszereti az instant futásokat, túrákat. Így vagyok ezzel én is. A hideg ellenére meglepően sok emberrel futottam össze a teljesítés során, főleg kutyásokkal. Az elején kicsit fáztam, és kellett egy bő 10 km, mire igazán bemelegedtem. A táv második felét éreztem könnyebbnek és gyorsabbnak, bár már ismerős volt a terep. Most a tájékozódási képességem sem hagytam otthon, és a jeges utak sem vették el a kedvem a futástól. :) Remélem, hogy a jövőben is részt tudok majd venni a rendezvényeiteken."

G. István. (50 km futó)
2021. január 17.

"A sokszor szitáló eső se szegte kedvem. Jól éreztem magam, és bízom benne, hogy visszatérek rövidesen, hogy az 50 km-es távon is elinduljak. Igazi kihívás volt, bár én jól bírom a monotonitást, azért össze kellett kapnom magam. Sok helyen ismerős terepen haladtam, ilyen a PMP szakasza, és mivel nagyrészt magányosan teltek az órák, rengeteg őzzel és szarvassal is találkoztam. (meg persze ennyi gombát régen láttam egy helyen. :)) A célban gyakorlatilag mindenféle jóval elhalmoztátok az embert, amire nem is számítottam, és amiért külön köszönet jár.   Megnéztem a saját és a honlapra feltöltött track-et is. Az általatok megadott adatok: 85,74 km / 238 m, amit mértem pedig az eltévedésekkel együtt: 89,16 km / 268 m. Jól éreztem, hogy nem igazán van benne szintkülönbség, ami persze nem von le semmit a nehézségéből. Pont azt tartottam benne igazi kihívásnak, hogy ezt a monotóniát, ezt a folyamatos, egyenletes futást, nem igazán törte meg semmi.Olvastam a Zöld 85-ről, figyelni fogom a jövőben, és lehetőségeimhez mérten részt veszek a rendezvényeken."

G. István. (85 km futó)
2020. október 22.

"Amikor rátaláltam az interneten a Kiskunság Trailra, nagyon megörültem, hiszen ezen a környéken sajnos nem dúskálunk az instant túra lehetőségekben. Jelentkezés után volt szerencsém pont a névnapomon teljesíteni a Kiskunság Trail 50 km-es távját. Nagyon tetszett az útvonal, jól járható, könnyen követhető és valóban néhol nagyon intenzív fenyő illat járta be az környéket. A QR-kódok jól elhelyezettek és könnyen olvashatóak. Én az augusztus 15-én frissített track-kel jártam be a túrát, azon minden pont rendben volt. Újlengyelben és Pusztavacson szombat délután is volt nyitva bolt és kékkút is akadt, így a folyadék utánpótlás rendben volt, sőt ami a legjobban esett, hogy Misi a célban egy jéghideg alkoholmentes citromos sörrel várt, amit külön köszönök neki. Szép az érem is! Érdemes megismerni ezt a környéket."

P. Viktor. (50 km teljesítménytúra)
2020. augusztus 29.

"Magával ragadó a nyugalom, csak mi meg a természet: nyuszik, őzikék, madarak...isteni illatok és csend. Annyi féle fa, cserje, virág és fű tarkítja a tájat, hogy csak kapkodja az ember a fejét. Én imádtam ezt is. Még biztos le fogom futni máskor is. Elvégre minden évszaknak megvan a gyönyörűsége, egy ködös őszi reggelen vagy egy éjszakai havazás után is ott a helyünk :)"

P. Mercedesz. (14 km kutyával futó)
2020. július 24.

 

"Az előző napi eső ellenére sártócsa alig volt, féltem is hogy csak fél liter vízzel a hátitáskámban amit a kutyáknak vittem kevés lesz de szerencsére nem :) voltak vizek amiket simán lehetett kerülni bekötve is és a kutyák frissülhettek, a talaj kényelmesen futható volt, ezzel egyik kedvenc útvonalam lett.
Velem együtt Harmat és Herczeg is élvezték a futást az új terepen, bár elfáradástól messze voltak, nem úgy mint én , ráadásul a célban megkapták a megérdemelt Platinum Natural csomagot, én pedig gyönyörű érmet és nem utolsó sorban a fotót. Remélem fogjuk tudni teljesíteni a következő kihívást is ;) Puszi pacsi"

S. Melinda (14 km kutyával futó)
2020. július 18.

 

"Kiskunság Trail 50-es távját teljesítettem - elsőként- , amihez sikerült kifogni az év eddigi legmelegebb napját. Szerencsére a pálya jól megtervezett, majdnem végig erdőben vezet, kevés a napnak kitett rész. Hajnali négy után rajtoltam, és fél 11 előtt értem be, a nettó időm kereken 6 óra volt ( ami egyben pályacsúcs  :) ), a többit kódkereséssel és leolvasással töltöttem. Mivel ez egy most induló kör, még akadnak benne pontatlanságok, a kódok gps kordinátái két helyen hibásak voltak, és a rögzítéssel is akadtak gondok,  A talaj is szinte végig jól futható volt, talán ha 10-20 méter saras rész volt összesen. Sok fatípussal lehet találkozni, nyárjasok, tölgyesek, fenyvesek, akácosok váltakoznak. Ez nagyon tetszett. Egy helyen olyan intenzív fenyőillatot éreztem, hogy legszívesebben ottmaradtam volna. :) Isteni volt. A befutócsomag meglepetés volt számomra, mivel ez alapvetően egy kutyás szervezet, ezért jutalomfalatos csomagok voltak benne, aminek Jenny és Liza nagyon örültek. Köszönik szépen Platinum!  Örülök, hogy én tesztelhettem ezt a pályát. Jövök még ide!"

 

D. Tamás. (50 km futó)
2020. június 29.

Az ORSZÁG KÖZEPE 50 (OK50) már nem csak a teljesítménytúra napján, hanem INSTANT módon túrázva, futva is teljesíthető.
Bár a közösségi versenyérzést ugyan nem élheted át, de lebegjen szemed előtt az eredménylista, ha újra indulva javítani szeretnél az időn, annak sincs akadálya.


KÖSZÖNJÜK, hogy a csekély részvételi hozzájárulással támogatod egyesületünket!

 

 

A sikeres teljesítéshez
- sportolj6labon.hu regisztráció és érvényes nevezés,
- ingyenes QR kód olvasó alkalmazás,
- ellenőrzőpontok érintése,
- minimális mobilinternet,
- valamint szintidőn belüli teljesítés szükséges.
- végül pedig jó, ha van egy olyan térkép alkalmazásod, amire az útvonalat (track) letöltheted
 

 

 

INSTANT körtúráink a Duna - Tisza között, a Kiskunság északi részén helyezkednek el, Budapesttől csupán 40 km-re.


           A fából készült kitűző

Útvonalaink kijelölésekor figyelembe vettük a kutyával futók (canicross) igényeket is.
A 10, 14, 25, 50 és 85 km-es útvonalainkon p p,s p pl pl,zl s s,pl z zl turistajelzésekkel találkozhattok.

INSTANT útvonalaink (körtúrák) a Duna - Tisza között, a Kiskunság északi részén helyezkednek el, Budapesttől csupán 40 km-re.
Az INSTANT távok részvételi díja egységesen 700 Ft, sikeres teljesítés esetén letölthető oklevél jár, igény esetén pedig felárért kitűzőhöz és/vagy finisher éremhez is juthatsz.

Büszkék leszünk a résztvevőinkre és serleg jutalmat hirdetünk a legjobbnak!
Nevezz az "ÉV LEGJOBBJA\" KISKUNSÁG TRAIL külön díjra! 
Különleges, egyedi, névre szóló serleg a kategóriánként és távonként a legeslegjobbnak.

A négylábúak megérdemelt befutócsomagját a Platinum Natural szintidőn túli teljesítés esetén is biztosítja!


Jelentkezők

Név Település Státusz Táv Típus Rajtszám Kutya Falka
Almási Eleonóra aktív 25 km teljesítménytúra/séta kutyával 28009
Aschenbrenner Dávid aktív 50 km teljesítménytúra 25027
Bálint Emese aktív 85 km teljesítménytúra 28003
Bárocz Péter aktív 10 km teljesítménytúra 25040 Orion
Bárocz Péter aktív 14 km teljesítménytúra 25046
Bartókné Bucsi Ilona Egyek-Ohat aktív 50 km teljesítménytúra 28012
Böjti István törölt 50 km futás
Borsos Katalin aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29008 Schatz
Busi Éva aktív 25 km teljesítménytúra 25034
Dankó Ferenc aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29006 Bonnie Bonnie és Clydék
Dankó Szilvia aktív 10 km teljesítménytúra 29007 Bonnie és Clydék
Darmstadter Anett Debrecen aktív 14 km kutyás futás 25053 Jar Jar, Avatár CC/DB
Demeter Tamás Kecskemét aktív 50 km futás 25008
Demeter Tamás Kecskemét aktív 85 km futás 25044
Dimény Tamás aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 25022 Dorothy
Engert Andrea Budapest aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 25036 Ginny
Fancsali Nikolett Szolnok aktív 14 km kutyás futás 25043 Lujza
Farkas Adrienn Dunaharaszti aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 28017
Fieder Judit aktív 10 km kutyás futás 25005 Kira
Gábor Anita aktív 25 km futás 28020
Gábor József aktív 25 km futás 28019
Gál Zoè aktív 14 km kutyás futás 25020 Calippo
Gál Zoltán Monorierdő aktív 10 km kutyás futás 25018 Flash
Gál Zoltán Monorierdő aktív 14 km kutyás futás 25021 Flash
Gerstenbrein István Pécel aktív 50 km futás 25039
Gerstenbrein István Pécel aktív 85 km futás 28010
Gonda Zoltán Debrecen aktív 14 km kutyás futás 25049 Jar Jar, Avatár, Zenit
Gonda Zoltán Debrecen aktív 14 km kutyás futás 25054 Hota, Zenit, Funky CC/DB
Gosztola Mária Nyíregyháza aktív 10 km kutyás futás 25004 Bogi
Hajdu Zoltán László Hortobágy aktív 50 km teljesítménytúra 28011
Haris Regina aktív 14 km futás 25013
Haris Regina aktív 14 km teljesítménytúra/séta kutyával 25014 Gaby, Carlo Runabull
Haris Regina aktív 10 km kutyás futás 25028 Carlo, Gaby Runabull
Horninger Alexandra Vecsés aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29004 Zűrös hármas
Horváth Csilla aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29024 Britta
Horváth György aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 28002
Horváth György aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29009 Prézli, Liza
Horváth Zsolt aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29025
Jakus Antal aktív 85 km teljesítménytúra 28004
Jancsó Julianna aktív 14 km teljesítménytúra/séta kutyával 28006 Szibéria szépe
Jancsó Lászlóné aktív 14 km teljesítménytúra/séta kutyával 28001 Lajka falka
Jancsó Lászlóné aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29002 Kara-Kitáj Igra lajka falka
Kántor Ákos aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29010 Lotti
Kántor Kitti aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29011
Kiss Ágnes Szolnok aktív 14 km kutyás futás 25042 Roomlee, Jamee
Kiss-Tóth Anna aktív 14 km teljesítménytúra/séta kutyával 25050 Kira, Pepsi
Klein Arnold törölt 14 km teljesítménytúra/séta kutyával Füge
Kollár Mihály Újhartyán aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29001 Lencse S6L
Kovács Zsuzsa aktív 25 km teljesítménytúra 25033
Lauter Eszter aktív 10 km teljesítménytúra 25041 Brian
Lauter Eszter aktív 14 km teljesítménytúra 25045
Lipniczky Attila aktív 25 km teljesítménytúra/séta kutyával 28008
Maraffai Dalma aktív 10 km teljesítménytúra 25030
Maraffai Lénárd Tamás aktív 10 km teljesítménytúra 25031
Maraffai Tamás aktív 10 km teljesítménytúra 25029
Maraffai Viktória Nagykovácsi aktív 50 km futás 28014
Máté Éva aktív 14 km teljesítménytúra 28032
Mátrai Zoltán Nyáregyháza aktív 10 km kutyás futás 25003 cipó
Mikóczi Balázs aktív 25 km teljesítménytúra 28023
Nádas Edit aktív 25 km teljesítménytúra 28022
Nagy János Budapest törölt 25 km teljesítménytúra NaJa
Nagy Judit Maglód aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 25007 Mézi
Nagy Loránd aktív 50 km futás 25055
Nagy Viktor aktív 25 km futás 28013
Nagy-Vargáné Fazekas Éva aktív 50 km futás 25051 MFSE , Jásztri
Nagygyőr Zoltán aktív 50 km teljesítménytúra 28016
Novák Zsolt aktív 50 km teljesítménytúra 28021
Palkó Krisztina aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29005 Karamella Zűrös hármas
Pálmai Judit Budapest aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29012 Bohó
Papp Mercédesz Edda Kecskemét aktív 10 km kutyás futás 25010 Tofi, Lisa
Papp Mercédesz Edda Kecskemét aktív 14 km kutyás futás 25011 Tofi
Papp Tímea Budapest aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 25023 Bodza, Hannibal
Pausini Krisztina aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29026
Pirikisz Diána Monorierdő aktív 10 km kutyás futás 25002 Lara
Pogány Viktor Kecskemét aktív 50 km teljesítménytúra 25012
Pogány Viktor Kecskemét aktív 25 km teljesítménytúra 25037
Pogány Viktor Kecskemét aktív 25 km futás 25038
Pogány Viktor Kecskemét aktív 50 km teljesítménytúra 28005
Rajcsányi Beatrix aktív 25 km teljesítménytúra 25015
Rehor Mihály aktív 50 km teljesítménytúra 28015
Ruskó Tamara törölt 10 km kutyás futás Choko
Sándor Melinda Monorierdő aktív 10 km kutyás futás 25006 Herczeg, Harmat
Sándor Melinda Monorierdő aktív 14 km kutyás futás 25009 Harmat, Herczeg
Savanyó Zsuzsanna Dunaharaszti aktív 10 km teljesítménytúra 28018
Svébis Gabriella aktív 25 km teljesítménytúra/séta kutyával 25017 Füge
Szabó-Buglyó Kriszta Albertirsa aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 25052 Moira, Koda Zoknis Bajkeverők
Szabó-Tóth Imre Budapest aktív 10 km kutyás futás 25019 Pogi
Szabó-Tóth Imre Budapest aktív 10 km kutyás futás 28007
Szabó-Tóth Imre Budapest aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29013 Pogi
Székelyi Erika aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29014 Babér, Hunor, Zsenge
Takács Éva Kakucs aktív 25 km teljesítménytúra/séta kutyával 25016 Fruska
Takács Éva Kakucs aktív 10 km teljesítménytúra/séta kutyával 29003 Fruska
Takács Imre törölt 85 km kerékpártúra
Takács Imre aktív 25 km kutyás futás 25056 Floki Albertirsa
Takács Imre aktív 14 km kutyás futás 25057 Floki Albertirsa
Takács Imre aktív 85 km kerékpártúra 25059
Turóczi Csaba Maglód aktív 25 km futás 25035
Turóczi Csaba Maglód aktív 50 km futás 25047 Turóczi Csaba
Turóczi Zoltán Szigetszentmiklós aktív 50 km futás 25048
Urbán Eszter törölt 10 km teljesítménytúra
Vass Viktor aktív 25 km futás 25058
Zvekán Kornél törölt 10 km futás


És további 1 fő.